Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Ontdek Indonesië met een lokale reisexpert

Ontdek Indonesië met een lokale reisexpert

Steeds meer reizigers organiseren tegenwoordig hun verre reis zelf, zonder de hulp van een reisbureau of touroperator. Al gauw zitten ze avonden lang achter internet om alles samen te stellen naar hun wens, maar zijn de organisaties ter plekke betrouwbaar en kunnen ze garanties geven zoals we van de SGR en ANVR gewend zijn?


Het nieuwe online platform Better Places maakt het contact met lokale reisexperts een stuk makkelijker. Ze brengen reizigers direct in contact met reisspecialisten in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Zo heeft Better Places ook een reisexpert in Indonesië. Het doel van de organisatie is om ook echt de ‘Better Places’ aan je voor te leggen, in de vorm van authentieke plekjes waar de toerist zich nog een echte reiziger voelt.


Maar ‘better’ ook in de zin van verantwoord: alle lokale reisexperts werken volgens de criteria van Travelife, een internationaal certificeringsprogramma. Bovendien staat het persoonlijk contact voorop, niet alleen bij de voorbereiding, ook tijdens de reis. Juist die persoonlijke relatie zorgt er voor dat de vakantie een bijzondere beleving wordt.

Better Places

Better Places is onderdeel van Riksja Travel, een jonge innovatieve reisorganisatie opgezet door reizigers die individuele verre reizen leuker en makkelijker wil maken, ervaringen wil delen en grenzen verleggen. Behalve reizen naar Indonesië bied Better Places tevens reizen naar Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam, Costa Rica, Indonesië, Nicaragua, Bhutan, Peru, Nepal, Ladakh en Mongolië aan. Kijk op www.betterplaces.nl voor meer informatie over deze reisorganisatie.

Reageren