Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Nieuwe vliegroutes voor Garuda Indonesia in 2013

Nieuwe vliegroutes voor Garuda Indonesia in 2013

Garuda Indonesia heeft aangekondigd op twee nieuwe routes te gaan vliegen. Vanaf april volgend jaar zal de luchtvaartmaatschappij goedkoop vliegen naar Medan, Noord-Sumatra via Pekanbaru en naar Riau en via Batam, Riau-eilanden.


Op dit moment vliegen er slechts twee andere luchtvaartmaatschappijen van Pekanbaru naar Medan. Sriwijaya Air vliegt deze route twee keer per dag en Lion Air één keer per dag.


Naast de bovengenoemde routes is Garuda ook van plan om in 2013 te gaan vliegen tussen Bengkulu en Jakarta. In totaal zullen er tot en met 2015 194 extra vliegtuigen aan de vloot van Garuda toegevoegd worden. Uiteraard kun je voor je vliegtickets bali ook bij Garuda Indonesia terecht.

2 reacties op ‘Nieuwe vliegroutes voor Garuda Indonesia in 2013’

 1. A.S.Walters schreef:

  13 OKT vertrekken wij met Garuda naar Jakarta, u begrijp dat wij en vele met mij best wel bang zijn. zijn uw vluchten ook aan gepast, zodat we niet over oorlogs- gebieden vliegen. dat is mijn vraag. ik vlieg al niet graag kunt u mij wat gerust stellen

  met gr A.S.Walters

 2. Alfons schreef:

  Beste A.S. Walters,

  Deze website is niet van Garuda zelf, maar om u gerust te stellen; dit is wat Garuda heeft gezegd:

  “We willen alle passagiers van Garuda Indonesia gerust stellen met de informatie dat onze vlucht van en naar Amsterdam via een andere vliegroute plaatsvindt die zuidelijker loopt over Turkije. Onze vluchten tussen Jakarta en Amsterdam gaan via de geplande schema’s door.

  Ons vaste vluchttraject is Amsterdam-Boedapest (Hongarije) -Istanbul (Turkije) -Koeweit-Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) -Muscat (Oman) – India-Sri Lanka-Jakarta”

  U zult dus niet over oorlogsgebieden vliegen.

Reageren