Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Rondreis Indonesië

Zoek jouw Indonesië reis
Opnieuw selecteren

Rondreis naar Indonesië

Een rondreis door Indonesië maken is een bijzondere ervaring waarbij je kennis maakt met de diversiteit van het land. Ontdek de hoogtepunten van Java zoals de boeddhistische tempel Borobodur en de chaotische hoofdstad Jakarta of laat je overweldigen door het natuurschoon van het eiland Bali. Duik de jungle in op Sumatra en maak hier kennis met de traditionele culturen. Wil je het even rustig aan doen, relax dan op één van de vele mooie stranden op Lombok of Bali.

Indonesië

Kaart van Indonesië

Vlag: Vlag van Indonesië
Taal: Indonesisch
Staatshoofd: Susilo Bambang Yudhoyono
Hoofdstad: Jakarta
Aantal inwoners: 240.271.522 (2009)
Oppervlakte: 1.904.569 km²
(70 maal Nederland)
Munteenheid: Rupiah Rp (IDR)

Rondreizen in Indonesië

Rondreizen naar Indonesië beginnen in veel gevallen op één van de bekendere eilanden Java of Bali. Zo kun je op het eiland Java de boeddhistische tempel Borobodur bezoeken, de gezellige stad Yogjakarta verkennen en de Bromovulkaan bewonderen. Vanaf Java kun je verder reizen naar de schitterende rijstterrassen op Bali en relaxen op één van de relaxte stranden. Op Sumatra leven bijzondere diersoorten, zoals de orang oetan, en kun je genieten van de overweldigende natuur.


Indonesië is een ideaal land om in rond te reizen, met uitstekende hotels, een zeer aangenaam klimaat en goede vervoersmogelijkheden, zodat je in korte tijd zeer veel van het land kunt zien. Je kunt in Indonesië o.a. terecht voor een groepsrondreis, individuele rondreis, familiereis of een strandvakantie.

Video’s van Indonesië

Foto’s van Indonesië

2 beoordelingen van ‘Rondreis Indonesië’

  1. schreef:

    Wij hebben afgelopen zomer met ons gezin een rondreis door Indonesië gemaakt en dat was een geweldige ervaring! Kan het iedereen aanraden.

  2. schreef:

    Onze reis naar Bali was helemaal geweldig, wat een mooi eiland! Prachtige stranden en natuur en zeer vriendelijke mensen.

Wat vind jij van Rondreis Indonesië?