Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Funtasy Island: Nieuw eco-park vlakbij Singapore

Funtasy Island: Nieuw eco-park vlakbij Singapore

Deze herfst zal in de Riouwarchipel in Indonesië op 20 minuten van Singapore ‘s werelds grootste eco-park geopend worden. Het luxe resort zal bestaan uit 328 hectare ongerepte tropische eilanden met een beperkt aantal villa’s die zorgvuldig zijn ontworpen in harmonie met de omgeving.


Funtasy Island ligt 16 kilometer verwijderd van de Sentosa Cove in Singapore, in de Riouwarchipel provincie van Sumatra. Met een ferry service kun je naar de haven van Singapore gebracht worden, met attracties als Universal Studios, Resorts World, Marina Bay Sands en winkelstraat Orchard Road.


Ver van de bewoonde wereld kun je genieten van natuurpaden, aquacultuur en watersporten. In de Wave Promenade kun je winkelen, dineren en genieten van entertainment.


Je kunt Funtasy Island het beste bereiken door naar het Changi Airport in Singapore te vliegen, en vanaf hier de taxi of MRT naar de haven te nemen. Vanaf de haven is er een directe verbinding naar Funtasy Island.

De locatie van Funtasy Island

Reageren