Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Nieuwe reisorganisatie: Smart Indonesië

Nieuwe reisorganisatie: Smart Indonesië

Sinds kort is er in Nederland een nieuwe reisorganisatie die reizen naar Indonesië aanbiedt. Afgelopen week opende Smart Indonesië haar online deuren, die naar eigen zeggen individuele verre reizen aanbiedt tegen betaalbare prijzen.

Smart Indonesië

Bij Smart Indonesië kun je zelf je reisroute kiezen met bijbehorende reisduur, om zo zelf je eigen Indonesië rondreis te creëren. Zo kun je zelf bepalen welke activiteiten je wilt doen, en maak je je reis naar Indonesië zo cultureel, actief of relaxt als je zelf wilt. Het zijn reizen waarbij je meer ontdekt dan alleen de highlights en waarbij je als reiziger je budget slim inzet. Vandaar de naam Smart Indonesië.


Smart Indonesië is een initiatief van Riksja Travel, de organisatie die ook achter Indonesië online zit. Qua ervaring zit je dus goed.

Win een verre reis

Smart Indonesië maakt onderdeel uit van de vernieuwende reisorganisatie Travel Smart, waarbij je nu kans maakt om een verre reis te winnen. Door mee te doen aan hun virtuele ballonenrace, maak je kans op een verre reis voor twee personen ter waarde van €3.500,-. Mee doen is simpel: Laat online een ballon op en de werkelijke windrichting en windsnelheid bepalen wie er wint. De ballon die het dichtstbij één van de vijf bestemmingen van Travel Smart komt (Indonesië, Thailand, Cuba, Marokko of Zuid-Afrika), die wint. Op ballonnenrace.travelsmart.nl kun je nog een paar dagen jouw ballon oplaten.

Reageren