Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Corendon zorgt voor prijsdoorbraak naar tropisch Bali

Corendon zorgt voor prijsdoorbraak naar tropisch Bali

Reisorganisatie Corendon is begonnen met het aanbieden van superscherp geprijsde vakanties naar Bali. Vanaf november 2015 is het mogelijk om met Corendon dagelijks naar dit Indonesische vakantie-eiland te vliegen.


Een tiendaagse vakantie inclusief retourvlucht (in samenwerking met Qatar Airways en KLM), transfers en 3* accommodatie kan al geboekt worden vanaf €799 per persoon en een week in een 4* hotel hoeft niet meer te kosten dan €899. Corendon biedt hotels aan in alle populaire badplaatsen zoals Sanur, Seminyak, Kuta en Tuban.


Belangrijkste partner voor de vluchten naar Bali is Qatar Airways, onlangs door het toonaangevende onderzoeksbureau Skytrax uitgeroepen tot beste airline ter wereld. Qatar voert de dagelijkse vluchten naar Bali uit met de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner. Op heen- en terugvlucht is er een overstap op de gloednieuwe luchthaven van Doha. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 19 uur.


Vakantiegangers die liever zonder overstap met ‘de eigen vertrouwde’ KLM vliegen, kunnen ook bij Corendon terecht. Op maandag en vrijdag vliegt KLM vakantiegangers in ongeveer 16 uur met een korte tankstop in Singapore naar Bali. KLM voert de vluchten uit met haar nieuwe Boeing 777-300 met een zeer comfortabel economy-class product.

De rijstvelden op Bali

Corendon biedt niet alleen een ruim aanbod aan hotels in Sanur, van oudsher de bekendste badplaats voor Nederlanders op Bali. Aan de andere kant van de zuidkust heeft Seminyak zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijk resort met moderne, hippe hotels, een breed aanbod aan trendy winkels en een gevarieerd uitgaansleven. Ook in Seminyak biedt Corendon volop keuze die ook nog eens uiterst aantrekkelijk is geprijsd.


Voor Corendon is Bali niet de eerste verre vakantiebestemming. Twee jaar geleden startte Corendon met het aanbieden van vakanties naar Curaçao in samenwerking met KLM. Onlangs werd die samenwerking verlengd tot en met 2017 en vliegt Corendon vijf keer per week met KLM naar Curaçao.


Steven van der Heijden, CEO van Corendon: “Bali staat hoog op het verlanglijstje van veel vakantieliefhebbers en dat is volkomen terecht. Ik kom al ruim twintig jaar regelmatig op Bali en ken geen andere vakantiebestemming die zo compleet is. Een fantastisch klimaat, een uiterst gevarieerd aanbod aan bijzondere hotels, een unieke cultuur, prachtige stranden en nu dus ook met Corendon een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Geen enkele reden om een reis naar Bali nog langer uit te stellen!”


Bali is nu al boekbaar; in de komende weken worden steeds nieuwe hotels aan het aanbod toegevoegd.


Even niet naar Indonesië en op zoek naar een camping in Nederland? Bekijk hier de 25 mooiste campings van Nederland.

Reageren