Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Toeristenvisum voor Indonesië verhoogd naar $35

Toeristenvisum voor Indonesië verhoogd naar $35

Onlangs heeft Indonesië het tarief voor een toeristenvisum verhoogd naar 35 dollar (ongeveer 35 euro). Dit visum is geldig voor 30 dagen.


Toeristen met de Nederlandse nationaliteit worden met een toeristenvisum toegelaten in Indonesië. Zo’n toeristenvisum kun je op twee manieren krijgen. De eerste manier is via de Indonesische ambassade in Den Haag. De andere manier is een ‘visa on arrival’, die je bij aankomst op de luchthavens in Indonesië kunt aanschaffen. Tot voor kort was de prijs voor een toeristenvisum voor Indonesië 25 dollar


Wil je langer dan 30 dagen in Indonesië verblijven, dan kun je je visum nog eens met 30 dagen verlengen. Ook is er een Sociaal cultureel visum die maximaal 60 dagen geldig is. Op de Grensformaliteiten pagina lees je hier meer over.

Reageren