Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Vliegveld Bali gedeeltelijk gesloten op 5, 6, 8 & 9 oktober

Vliegveld Bali gedeeltelijk gesloten op 5, 6, 8 & 9 oktober

Het Ngurah Rai International Airport op Bali zal op 5, 6, 8 en 9 oktober gesloten zijn voor alle commerciële vluchten op specifieke tijden. Dit vanwege de APEC-top (Asia-Pacific Economic Cooperation) op Bali, waarvoor vele staatshoofden met presidentiële vliegtuigen zullen arriveren op het vliegveld.

Het vliegveld zal gesloten zijn gedurende de volgende data en tijden:


  • Zaterdag 5 oktober van 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag 6 oktober van 10:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag 8 oktober van 10:00 – 20:00 uur
  • Woensdag 9 oktober van 10:00 – 16:00 uur

In dit verband heeft luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia aangekodigd dat het op deze data 139 vluchten zal annuleren. Het gaat hierbij onder andere om internationale vluchten vanuit Bali naar Narita, Osaka en Haneda in Japan en vluchten naar Singapore. Ook binnenlandse vluchten vanaf Bali naar Surabaya , Yogyakarta , Bandung , Lombok , Makassar en een aantal vluchten naar Jakarta zullen getroffen worden. Verder zal Garuda 91 vluchten aanpassen. Het gaat hierbij om vluchten van Bali naar Australië en Zuid-Korea, evenals een aantal binnenlandse vluchten.


Passagiers die van of naar Bali vliegen gedurende de aangegeven data worden geadviseerd om de aankomst-en vertrekdata tijdig bij Garuda of hun respectievelijke luchtvaartmaatschappijen te controleren.

Tags: ,

Reageren