Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Tong Tong Fair in Den Haag

Tong Tong Fair in Den Haag

Van 22 mei tot 2 juni vindt in Den Haag op het Malieveld de 55ste editie van de Tong Tong Fair plaats. Met ruim 3 kilometer aan winkels, eethuizen en voorstellingen is de Tong Tong Fair het grootste Indische evenement ter wereld.


Wil jij voor je reis naar Indonesië in de stemming komen? Dan is een bezoek aan dit evenement zeker een aanrader. Proef de typisch Indonesische snacks in de Eetwijk, waar meer dan 20 eethuizen en warungs vertegenwoordigd zijn. Ook kun je hier terecht voor kookgerei, zoals de oelekan, wadjan of rijststomer.


Naast het proeven van eten zijn er ook vele culturele activiteiten tijdens dit evenement. Ook dit jaar is er weer een mix van Oost en West te zien met jazz, gamelan, krontjong, moderne dans, wayang en wereldliteratuur.


In 1959 vond de eerste editie van de Tong Tong Fair plaats in Nederland en sindsdien heeft het haar bezoekers ieder jaar kennis laten maken met de onweerstaanbare culinaire en culturele activiteiten uit Indonesië.


Kijk voor meer informatie over de Tong Tong Fair op tongtongfair.nl.

Reageren