Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


International Bali Meditators Festival 2012

International Bali Meditators Festival 2012

De vierde editie van het International Bali Meditators Festival zal dit jaar weer plaatsvinden in Ubud, Bali van 20 tot 23 september 2012. Het festival draagt als thema: ‘One Earth, One Sky, One Humankind: Towards Global Peace and Interfaith Harmony through Meditation’.


Het jaarlijkse Bali Meditators Festival trekt aandacht van over de hele wereld en dit jaar doen er onder andere deelnemers uit de Verenigde Staten, Frankrijk, Brazilië, Nederland, Japan, Australië, Duitsland en Maleisië mee, alsmede deelnemers afkomstig uit Indonesië zelf.


Tijdens het festival op Bali zullen internationale sprekers van een aantal spirituele organisaties in de wereld hun kennis en ervaring delen en ook zal er les in meditatie en yoga-technieken gegeven worden.


Het festival werd vorig jaar doot zo’n duizend mensen bijgewoond, en naar verwachting zal dit aantal dit jaar hoger liggen volgens de organisatie.


Het festival biedt muziek-en dansvoorstellingen, afgezien van formele zittingen, zoals paneldiscussies en workshops. Ook zijn er speciale programma’s zoals yoga voor kinderen, yoga voor de jeugd en nog veel meer. Er is ook een bazaar met een schitterend uitzicht op het groene landschap van Ubud.


Het International Bali Meditators Festival is een initiatief van Anand Krishna, een wereld geestelijk leider en oprichter van de Anan Ashram stichting. Het doel van het festival is om bewustzijn, wijsheid en zorg voor andere mensen en het milieu te verspreiden en gemeenschappen te creëren die licht en gezond holistisch zijn.


Kijk voor meer informatie op www.balimeditates.org.

Reageren