Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Yoga op Bali

Yoga op Bali

Wil jij yoga beleven op één van de vijf meest inspirerende plekken ter wereld? Gedurende de maanden september en oktober 2012 biedt Yoga Discovery Bali 7 opeenvolgende yogaweken aan op Pantai Mas. In 2010 beschreef Magazine Onkruid deze locatie op Bali als één van de vijf meest inspirerende plekken ter wereld.


Yoga Discovery Bali is een open en toegankelijke all-inclusive yogavakantie voor ieder budget, voor iedereen, ongeacht yoga-ervaring of leeftijd. Voor wie yoga op Bali wil leren kennen, voor wie zijn of haar yoga skills wil verdiepen of voor wie gewoon tot zichzelf wil komen.

Programma

Tijdens de wekelijkse Engelstalige yogacursus begeleiden docenten Ida Ayu Purnamawati en Roberto Uding hun gasten in een zoektocht naar zichzelf. Klassieke Hatha yoga, ondersteund met pranayama (adembeoefening), mantra (klank) en persoonlijke thema’s. In groepen van 8-12 deelnemers krijgt men de mogelijkheid (niet verplicht) om driemaal per dag yoga te beoefenen met uitzicht op de Bali zee. Bij zonsopgang, de tweede les om 10.00 uur (voor de uitslapers) en ‘s avonds bij zonsondergang. Naast de yogalessen behoren tal van andere ontspanningsvormen tot het – volledig zelf in te vullen – programma. Te denken aan duiken (ook voor mensen met angst), het zelfstandig óf in groepsverband verkennen van Bali, bezoek aan tempels, winkelen, dolfijnen kijken, genieten van het pure, biologische eten en zelfs spirituele reinigingsceremonies uitgevoerd door een Balinese hoge priester. Alles kan tijdens Yoga Discovery Bali.

Pantai Mas, Bali

Locatie

Aan de Noord-kust van Bali, temidden van de rijstvelden en bergen, ligt Pantai Mas. Pantai Mas bestaat uit verschillende appartementen, kamers, workshopruimten, tempels, een zwembad en een yoga-terras met uitzicht op zee. Een uitgelezen plek voor (gezondheids)vakantie, retraites en workshops opgestart door de Indonesische Ida Ayu en haar Nederlandse echtgenoot Evert. Westerse en Indonesische gasten komen er om uit te rusten, op te laden en hun innerlijke balans terug te vinden.

Meer informatie

Meer informatie over de locatie, data, prijzen vind je op de website van Yoga Discovery Bali.

Tags: ,

Reageren