Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


ReizenNaarIndonesië.nl gelanceerd!

ReizenNaarIndonesië.nl gelanceerd!

Vandaag is de website van ReizenNaarIndonesië.nl officiëel gelanceerd! Op ReizenNaarIndonesië.nl vind je een uitgebreide reisgids met informatie over Indonesië en nuttige tips voor als je van plan bent om naar Indonesië te reizen. Ook kun je hier op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Indonesië en reisaanbiedingen naar Indonesië.


De komende tijd zullen we onze website verder gaan uitbreiden met nog meer informatie, bestemmingen, een compleet reisaanbod en berichten en video’s over Indonesië. Ga je binnenkort naar Indonesië, of houd je van deze bijzondere archipel, houd ReizenNaarIndonesië.nl dan zeker in de gaten, via Facebook, Twitter, of door regelmatig op deze website te kijken!

2 reacties op ‘ReizenNaarIndonesië.nl gelanceerd!’

 1. Juliana schreef:

  Mooie website hoor! Krijg al helemaal zin om naar Indonesië op vakantie te gaan. Vooral Bali lijkt me geweldig!

 2. Daniel Lamandassa schreef:

  Supermooie website en hier een goede tip mbt tot het visum!

  Pelita visum service, is een betrouwbare organisatie die al sinds jaar en dag je visum regelt voor lang en kort verblijf. Doordat je niet meer naar de ambassade in Den Haag moet om het aantevragen en optehalen, scheelt dit weer tijd en ergernis!

  Zelf heb ik al meerdere malen gebruik van deze service en ben erg tevreden hieroever!

  Selamat hormat!

Reageren